Over ons

De missie van ALL FIT is het helpen, inspireren en motiveren van mensen om te kiezen voor een gezonde en actieve levensstijl. ALL FIT is er voor jong en oud, sportief of minder sportief: iedereen kan zich bij  All FIT thuisvoelen en de aandacht krijgen die men zoekt.

Helpen
Met het hele team van professionals helpen wij mensen hun eigen lichaam en gezondheid (weer) op peil te brengen. We helpen je weer fit, slank en vooral energiek te voelen. Net als vroeger. Weet je nog? Wij helpen je door je volledig bij de hand te nemen. Je krijgt een persoonlijk begeleider die samen met jou je basisconditie gaat opmeten. Daarvandaan gaan we je trainingplan vormgeven. Uiteraard blijven we je ondersteunen tijdens het sporten.

Inspireren
Je gaat (opnieuw) een gezonde leefstijl vinden. Dat wil zeggen: je gaat weer genieten van het leven doordat je beweegt en je je weer lekker voelt. En dit keer, ga je het ook volhouden. Aan de basis hiervan liggen o.a. de gezondheidsgerichte sfeer op de club, de personal touch van de medewerkers en we inspireren je met extra kennis. Zowel fysiek als mentaal.

Motiveren
Hoe vaak ben je al begonnen met sporten? De programma's bij ALL FIT zijn zo samengesteld dat het voor iedereen goed vol te houden is. Als extra stok achter de deur werken onze instructeurs feitelijk als een Personal Trainer. Ze motiveren je om het optimale uit jezelf te halen. Onder andere door de vele variatie in de trainingsmogelijkheden en faciliteiten. Zo blijft het ook leuk.
 

Samen gaan we jouw doelstelling behalen!

Aanvragen proefles

Gratis proefles

Klik hier
Cookie instellingen