Personal training

Ben je op zoek naar een plan dat voor jou werkt? Laat je helpen door één van onze Personal Trainers! In sessies van één uur ga jij optimaal werken aan je doel(en). Omdat onze Personal Trainers goed zijn opgeleid weten zij precies wat jouw lichaam nodig heeft en zul je sneller en beter resultaat behalen.
 
Hoe gaan we te werk?

- Intake
De eerste afspraak bestaat altijd uit een intake waarbij we een luisterend oor bieden en gaan kijken hoe wij jou het beste kunnen helpen. Ook bespreken we meteen eventuele valkuilen zoals bijvoorbeeld blessures

- Analyseren + Trainings- & Voedingsplan opstellen
Nadat we de intake hebben gehad gaan we kijken hoe het er op dit moment voor staat. Dit doen we door middel van een weging maar bijvoorbeeld ook door kracht- en lenigheids-testen te doen. Zodra we hiervan de uitslag hebben gaan we meteen aan de slag met het maken van een persoonlijk trainings- en voedingsplan, deze zijn afgestemd op jouw doel(en) en zullen er voor gaan zorgen dat jij deze ook gaat behalen. Naast het sporten gaan we ook aan de slag met voeding. Je krijgt een op maat gemaakt voedingsschema dat past bij jouw doel(en) om zo maximaal resultaat te behalen.

- Training
Onder begeleiding ga jij in sessies van één uur trainen met het schema dat onze Personal Trainer voor jou heeft gemaakt. Dit schema kan bestaan uit krachtoefeningen, lenigheidsoefeningen, conditionele oefeningen of een combinatie. Onze Personal Trainer houdt goed in de gaten dat de oefeningen met het juiste gewicht en de juiste houding worden uitgevoerd om zo blessures te voorkomen en tegelijk het beste resultaat te krijgen.

Sporten hoort leuk en uitdagend te zijn, dat is waar onze Personal Trainer voor gaat. Elke training weer het uiterste uit jezelf halen en jezelf blijven verbeteren. Na elke training een voldaan gevoel, nieuwe energie en motivatie om door te blijven gaan. 

- Evalueren
Naast het trainen is het ook belangrijk om te evalueren. Hoe vind je dat het trainen gaat? Lukt het om op je voeding te letten? Is er iets dat je anders zou willen? Sport en voeding is belangrijk, maar net zo belangrijk is je leefstijl daaromheen, denk aan stress, slaap en ritme. Er is nauw contact tussen trainer en klant, ook buitenom de sportsessies staat er een Personal Trainer voor je klaar mocht je ergens tegenaan lopen.

Het is nooit te laat om te starten, vraag een proeftraining aan en ontdek hoe wij je gaan helpen jouw doel(en) te bereiken!

 

Proeftraining aanvragen

Gratis proefles

Klik hier
Cookie instellingen