Milon

Fitness training zoals jij dat wil!

We weten allemaal dat het belangrijk is te bewegen. In ons dagelijks leven komen we meestal niet aan voldoende beweging toe en vooral onze spieren hebben die regelmatige training wel hard nodig. Onze spieren houden ons namelijk fit, sterk, beweeglijk, gezond en slank.

Omdat je tijd schaars is wil je best trainen, maar dan wel snel, eenvoudig en effectief toch? Daarom is er de Milon Cirkel. Een volautomatisch fitness-cirkel met toestellen waarop je afwisselend je uithoudingsvermogen en je spierkracht traint. In slechts 35 minuten heb je een complete work-out gedaan. Je Milon-coach helpt je stap voor stap je doelen te bereiken en jouw persoonlijke chipkaart zorgt dat je altijd op de meest optimale manier traint. Je kan altijd terecht, hoeft niet te wachten op toestellen en wordt door het display op het toestel uiterst nauwkeurig gecoacht om de juiste beweging te maken op het juiste tempo.

De Milon Cirkel maakt training snel, veilig en effectief. Echt iets voor jou!

Dit unieke concept maakt Milon Care ons Premium abonnement en dat betekent dat je er ook allerlei extra's bij krijgt, namelijk:

– Trainen op de Milon Cirkel 
– Persoonlijke & professionele begeleiding
– Onbeperkt fitness
– Onbeperkt Small Group lessen


Vraag nu snel je Gratis proefweek aan via ons en kom zelf proberen hoe het is om bij ALL FIT te sporten.

 

Aanvragen proefweek Milon

Gratis proefles

Klik hier
Cookie instellingen